Buurtvereniging Rondom ’t Veloat zamelt woensdag het oud papier in

Foto: Catharina Glazenburg

NIEUWE PEKELA – Woensdag 30 september haalt Buurtvereniging Rondom ’t Veloat het oud Papier op.

Iedere laatste woensdagavond van de maand komen we bij u langs voor het ophalen van het oud papier. Zo ook op woensdag 30 september.

We beginnen om 17.30 uur en halen het papier op in de volgende straten: Zuidwendingerweg, Abr. Westersstraat, Alb. Reijndersstraat, Onstwedderweg, Beneden Polderweg, Verlaatjeswijk, Grenswijk, Drentenborgstraat, H. Hinderstraat/W.H. Bosgrastraat tot en met de brug bij steenfabriek Stratingh.

U mag de grijze container (oud papier) bij de weg plaatsen. Is de container vol en wilt u het overige papier ook kwijt? Zet het dan in dozen naast de container. Heeft u veel papier en wilt u het eerder kwijt dan op de laatste woensdag van de maand, neem dan contact op met Albert Wubs telnr. 0597-612201 of via tveloat@home.nl. We zullen het papier dan tussentijds bij u komen ophalen. Ook kunt u ons bellen en mailen als u van uw (oud-) ijzerwaren kwijt wilt!

Kijk op onze website www.rondomtveloat.nl welke activiteiten we de komende tijd (weer) gaan organiseren. Uiteraard houden we ons aan de maatregelen van het RIVM en de overheid.
We hopen dat u ons wilt steunen in deze periode!

Buurtvereniging Rondom ’t Veloat

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.