CoderDojo in Bibliotheek Veendam: Scratch

Foto: Biblionet

VEENDAM – Ben jij tussen de 8 en 17 jaar oud en wil je graag leren programmeren? Kom dan vrijdag 2 oktober van 15.30 uur tot 17.00 uur naar Bibliotheek Veendam en word een echte programmeer-ninja! Deze middag gaan we programmeren met Scratch. Ontwerp een eigen spel, animatie of interactief verhaal.

Wil je leren hoe je zelf games of animaties kunt maken? Kom dan naar de bibliotheek. Met Scratch kun je je eigen interactieve verhalen, spellen en animaties programmeren en je creaties delen met anderen in de online gemeenschap.

CoderDojo Veendam
Dacht je dat Bibliotheek Veendam alleen maar boeken had? Zeker niet! Je kunt er ook van alles leren, bijvoorbeeld tijdens CoderDojo. Kom elke eerste vrijdag van de maand langs in onze dojo en word een Ninja: leer programmeren, websites bouwen, apps ontwikkelen, programma’s en games maken en nog veel meer. Je hebt geen programmeerkennis nodig om mee te kunnen doen en de deelname is gratis.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.