Vlagtwedder vlag nu te koop

Foto: Bé Eelsing

VLAGTWEDDE – Vanaf 1 oktober is de nieuwe Vlagtwedder vlag te koop.

Begin juli van dit jaar is door de Vereniging van Dorpsbelangen Vlagtwedde het winnende ontwerp van de Vlagtwedder vlag gepresenteerd. Dit ontwerp werd aangeleverd door Bart Pleiter en hij mocht zelf de vlag ten top hijsen op het schoolplein van MFA ’t Aambeeld. Klik HIER voor onze reportage.

Nu is het zover dat de vlag in twee formaten te koop wordt aangeboden. Het direct kopen van de vlag is vanaf 1 oktober mogelijk bij Blokker Vlagtwedde. De vlag kan tot 1 januari ook besteld worden bij de Vereniging van Dorpsbelangen Vlagtwedde. Men kan één of meerdere vlaggen bestellen door een mailtje te sturen naar info@dorpsbelangenvlagtwedde.nl 

De bestelde vlaggen zullen, indien voorradig, zo snel mogelijk geleverd worden. Indien de vlaggen niet meer voorradig zijn, streeft Dorpsbelangen er naar deze binnen zes weken te leveren.

Dorpsbelangen heeft op dit moment ongeveer vijftien vlaggen op voorraad. Een ieder die met spoed een vlag nodig heeft (bv. om als cadeau weg te geven) wordt verzocht dit eveneens via bovenstaand mailadres kenbaar te maken.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.