Circuslessen in De Klinker

Foto ingezonden door Cultuurhuis De Klinker

WINSCHOTEN – Kijk je ook altijd met veel bewondering naar de artiesten in een circus? De spannende en moeilijke trucs die ze kunnen, zijn om jaloers op te worden. Dat is vanaf nu niet langer nodig, want Kunstencentrum De Klinker start met circuslessen!

Vanaf donderdag 12 november start docent Marco Bonisomo met de lessen. De cursus vindt wekelijks plaats op donderdag van 16.30 – 17.30 uur en eindigt op donderdag 17 december. Marco is zelf professioneel jongleur en theatermaker. Hij leert je om te lopen op een bal, balanceren op een koord en jongleren met doekjes en ringen. In deze proefcursus tover je je innerlijke circusartiest naar boven. Het mooie van circus is dat er voor iedereen wel iets is om in uit te blinken. En misschien is het wel helemaal niet zo moeilijk als het lijkt.


Bij voldoende animo gaat de cursus na de kerstvakantie verder en wordt er gewerkt aan een korte presentatie. Lijkt het je leuk om mee te doen, wacht dan niet te lang met aanmelden. Er is plek voor maximaal 12 deelnemers. Inschrijven kan via kunstencentrum@indeklinker.nl of via de website www.indeklinker.nl/courses.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.