Wandelen werkt! in Wessinghuizen

Foto: Hilvert Huizing

WESSINGHUIZEN – Op woensdag 7 oktober organiseren de wandelcoaches Els Eckhardt en Eltjo Glazenburg een wandeling door Wessinghuizen.

Gistermiddag kregen de wandelcoaches van de gemeente Westerwolde het dringend corona-advies om de komende twee weken geen koffie/thee/soep te nuttigen in een eetgelegenheid tijdens de wandelingen. Ze zijn een sport-aanbieder en alle sportkantines zijn gesloten.

Daarom starten de wandelingen de komende twee weken vanaf een parkeerplaats. De deelnemers kunnen zelf koffie/thee/drinken/soep meenemen.

Om de groepen niet te groot te laten worden starten ze nu in drie groepen van maximaal elk 15 wandelaars. Geef duidelijk aan in welke groep je wilt lopen. Eltjo Glazenburg houdt zich het recht voor om je toch in een andere groep te plaatsen.

Lange route vertrekt om 09.15:    … km  en terug om …  (bv 11.30)

Middel route vertrekt om 09.30: …km en terug om … (bv 11.45)

Korte route vertrekt om 09.45 uur:   ….. km en terug om … (bv.12.00)

Afhankelijk van de ondergrond (verhard/bospaden en het landschap) kan de route ingekort worden om op tijd terug te zijn. Ook is het mogelijk dat de route wat langer wordt gezien de (on)mogelijkheden van de wandelpaden.

Komende woensdagochtend 7 oktober wandelen ze in Wessinghuizen. De parkeerplaats ligt ietsje ten noorden van Wessinghuizen (richting Wedde) even voorbij de Kempkebosweg 2, 9591 VG Onstwedde.

De aanmelding gaat vandaag 1 oktober open om 18.00 uur en geeft het tijdstip van vertrek aan! Plus jullie wensen. Mail: info@uwwandelcoach.nl 
Bij heel slecht weer wordt het Ommetje vroeg in de ochtend afgemeld via de mail.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.