Kleuters CBS de Loopplank brengen bezoek aan de boerderij

Foto: CBS De Loopplank

BLIJHAM – Na een aantal weken te hebben ‘gewerkt’ over het thema “We gaan naar de boerderij” hebben de kleuters van groep 1/2 van basisschool CBS de Loopplank in Blijham gisteren dit project aangesloten met een bezoek aan de boerderij.

Op de boerderij van de familie Schipper en de familie Tielemans uit Blijham hebben de kinderen een rondleiding gehad. De kinderen konden o.a. kijken in de stal bij de koeien, in de wei bij de schapen, op de tractor, bij de melkrobot, in de melkstal en bij de kalfjes. Ook mochten ze de melk en yoghurt van de familie Tielemans proeven.

Wat hebben ze een boel gezien en dus geleerd!

Ingezonden door C.B.S. De Loopplank

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.