Zechstein Zeestrand wéér verder

Foto: Zechstein

VEENDAM – Een van de ingestuurde ideeën voor programma ‘Toukomst’ is het Zechstein Zeestrand, een soort  indoor Dode zee maar dan met het zuiverste natuurlijke magnesiumzout uit de Zechstein bron. Uit de stemming blijkt het Zechstein Zeestrand duidelijk een trekker van formaat te zijn en een steeds betere kans maakt om gerealiseerd te gaan worden. 

Toukomst heeft de derde stemronde op 4 oktober om 24:00 uur afgesloten. De projecten worden nu opnieuw beoordeeld door het burgerpanel, mede aan de hand van het aantal gegeven sterren en de motivatie per project.

Het Zechstein Zeestrand maakt onderdeel uit van de drie projectbundels; 35, 37 en 44. Opvallend is dat het Zechstein Zeestrand meer dan 427x als favoriet is bewaard en de overige ideeën in de bundels slechts tientallen keren. Daarmee bewijst het Zechstein Zeestrand duidelijk een trekker van formaat te zijn en een steeds betere kans maakt om gerealiseerd te gaan worden. 

Klik HIER voor onze publicatie van 7 september.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.