Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Papenburg

Gisteren zag een 28 jarige bestuurster van een VW Beetle bij het linksaf slaan vanaf de B70 naar de Rathausstraße in Papenburg een VW bus over het hoofd. Bij de daarop volgende aanrijding werd de VW Beetle tegen een Opel gedrukt, die op zijn beurt weer tegen een vierde betrokken auto botste. De 28 jarige vrouw raakte lichtgewond. Er ontstond voor 8.500 euro schade.

Tussen maandag en woensdag is bij een cafetaria aan de Splitting rechts in Papenburg een poging tot inbraak gedaan. Het is de daders niet gelukt om binnen te komen. De politie zoekt getuigen van deze poging.

Meppen

Dinsdagochtend werd een 47 jarige vrouw die een wandeling maakte op de Zum Bergham in Meppen om 08.20 uur geconfronteerd met een potloodventer. De man stond ter hoogte van een inrit. Voor zijn actie was hij bedekt met een witte handdoek.

Hij wordt omschreven als een man van ca. 50 jaar, 1.85-1.90 m lang met een normaal postuur. De man heeft lichtbruin haar. Getuigen worden verzocht de politie van Meppen te bellen.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.