Gaslekkage op bouwlocatie bij Sportpark de Langeleegte in Veendam

Foto: Dennie Gaasendam

VEENDAM – Een graafmachine was donderdagochtend de oorzaak van een kapot getrokken gasleiding in Veendam.

De brandweer kreeg omstreeks tien over elf de melding van de lekkage op Sportpark de Langeleegte. Bij aankomst hadden de werklui de bouwlocatie op het terrein van het stadion al verlaten. De brandweer heeft metingen verricht maar er werd geen gas gemeten.

Na het bellen van de brandweer hebben de werklui de leiding aan beide kanten dicht geplakt met tape. Hiermee was grotendeels de gevaarzetting minimaal gemaakt. Enexis kwam ter plaatse om de leiding te repareren. De werklui werden door de brandweer bedankt voor hun kordate optreden.

Info en foto’s: Dennie Gaasendam DG Fotografie

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.