Basisscholen Westerwolde maken kennis met judo

Foto: Ronnie Grave Judo Tan-Ren-Jutsu

WESTERWOLDE – Judoschool Tan-Ren-Jutsu heeft, in samenwerking met sportcoaches van Huis van de Sport Groningen en vakdocenten van de gemeente Westerwolde kennismakingslessen judo op basisscholen in de Gemeente Westerwolde verzorgd.

Deze lessen werden  verzorgd tijdens de lessen bewegingsonderwijs en stonden volledig in het teken van kennismaking met judo. Spelenderwijs kwamen leerlingen van groepen 3 t/m 8 in aanraking met meerder aspecten van de sport, zoals: respect voor elkaar, weerbaarheid en specifieke technieken te weten valbreken, werpen en het aanleggen van een houdgreep.

De kinderen maakten kennis met een aantal basistechnieken en aan het eind van elke les konden de kinderen een heuse judoworp uitvoeren.
Daarnaast was het voor de judoclub een ideale mogelijkheid zich te promoten.

Judoschool Tan-Ren-Jutsu verzorgt judolessen op de woensdag in Ter Apel en op de vrijdag in Vlagtwedde.
Wil je meer informatie of 3 proeflessen? Kijk dan op www.judotanrenjutsu.nl

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.