Duikers zoeken naar telefoon mishandelde man

Foto: Ronny (archief)

EMMEN – Vanmiddag hebben duikers in de Grote Rietplas gezocht naar de telefoon van een mishandelde man.

Op 6 oktober werd tussen 19.00 en 19.45 uur een 31 jarige man uit Veendam door drie personen overvallen, mishandeld en bedreigd. Dit gebeurde bij het strand van de Grote Rietplas aan de Boerweg te Emmen. Het slachtoffer is doof en werd van achteren aangevallen. Hij zag en hoorde de daders dan ook niet aan komen.

De mannen waren ongeveer 1.75 m lang en droegen donkere kleding met een capuchon. Ze reden weg in een grijs/donkerblauwe voertuig (BMW of Mercedes). De auto stond geparkeerd op de parkeerplaats aan de Boerweg.

Bij de overval werd de mobiele telefoon van het slachtoffer in het water gegooid. Vanmiddag hebben 13 duikers van VG Diving uit Wildervank met o.a. metaaldetectoren naar het voorwerp gezocht. Dit helaas zonder resultaat.

Voor zover bekend zijn de daders nog niet aangehouden. Was u getuige van deze overval neem dan contact met de politie op via 0900-8844 of anoniem: 0800-7000.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.