Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Bunde

Rond middernacht werd in Bunde een 19 jarige automobiliste aangehouden. Deze beginnende bestuurster uit Weener verkeerde onder invloed van alcohol. Ze had 0,34 promille alcohol in haar bloed. Voor weggebruikers onder de 21 gelden in Duitsland strengere regels. Er werd proces-verbaal opgemaakt.

Meppen

Gistermiddag is tussen kwart over drie en kwart over vier op de parkeerplaats van een woninginrichtingswinkel aan de Industriestraße in Meppen een blauwe Daci Sandero aangereden. De auto raakte beschadigd; de veroorzaker is doorgereden.

Wippingen

In de nacht van vrijdag op zaterdag is een poging tot inbraak gedaan bij de dorpswinkel aan de Schulstraße in Wippingen. Doordat ze een raam niet open konden krijgen, lukte het de daders niet de verkoopruimte binnen te komen. De schade wordt op meerdere honderden euro’s geschat.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.