Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Weener

Gistermiddag is rond twee uur bij een eenzijdig ongeval op de Emsstraße/ B 436 een 18 jarige inwoonster van Jemgum zwaargewond geraakt. De vrouw kwam door onbekende oorzaak ter hoogte van de Ferstenborgum bij Weener in de berm terecht en kwam vervolgens op een akker tot stilstand. Het slachtoffer zat in haar voertuig bekneld. Ze werd, nadat ze door de brandweer van Weener bevrijd was, met spoed naar het ziekenhuis in Leer gebracht. Haar auto, die als total loss beschouwd kan worden, werd door een berger afgesleept. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Aschendorf

In de nacht van vrijdag op zaterdag is bij een woning aan de Behnes Wiesen in Aschendorf een poging tot inbraak gedaan. De daders gingen er vandoor toen het niet lukte de woning te betreden. De politie zoekt getuigen.

Papenburg

Vanmiddag is bij een aanrijding tussen een automobilist en een fietser een tienjarige jongen zwaargewond geraakt. De jongen fietste rond één uur op het fietspad naast de Splitting rechts in Papenburg. Door nog onbekende oorzaak kwam het kind ten val en knalde tegen de zijkant van een passerende VW. Hij werd met spoed naar een ziekenhuis gebracht.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.