Dit jaar geen kerstmarkten in het Kerkje Opwaarts!

Foto: Jans Velthuis

SELLINGERBEETSE – De jaarlijkse kerstmarkten in het Kerkje Opwaarts! gaan in verband met de uitbraak van het coronavirus niet door.

Normaal beginnen in oktober de voorbereidingen voor de jaarlijkse kerstmarkt in het Kerkje Opwaarts! Maar helaas grijpt het Coronavirus ook in onze regio erg om zich heen….”Wij zien ons dan ook genoodzaakt om de jaarlijkse kerstmarkt te laten vervallen. Dit i.v.m. de landelijke maatregelen, wij als bestuur kunnen de veiligheid niet garanderen. We vinden het erg jammer dat er, naast de rommelmarkt, weer een groot evenement geen doorgang kan vinden. Maar gezondheid en veiligheid staan voorop! Hopelijk kunnen we volgend jaar in goede gezondheid weer met elkaar aan de slag. Voor nu is vooral voorzichtigheid geboden en: Blijf gezond!” meldt Henny Klompmakers namens het bestuur van kerkje Opwaarts! op Facebook.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.