Cultuurhuis De Klinker annuleert voorstellingen t/m 11 november

Foto: De Klinker

WINSCHOTEN – Naar aanleiding van de persconferentie van dinsdagavond 13 oktober is Cultuurhuis De Klinker genoodzaakt om een aantal voorstellingen te annuleren. Nu er geen uitzonderingen meer worden gemaakt, moet ook het theater zich houden aan het maximum aantal van 30 personen per zaal.

Dit heeft als gevolg dat alle theatervoorstellingen vanaf 15 oktober t/m 11 november zijn geannuleerd. Mensen die kaarten hebben gekocht voor een voorstelling in deze periode zijn per e-mail op de hoogte gebracht. ‘We proberen om nieuwe data te vinden voor de voorstellingen, zodat we ze op een later moment kunnen inhalen’ laat Leo Hegge, directeur van De Klinker, weten. ‘Als er nieuwe data bekend zijn, dan zullen we de kaartkopers daarvan per e-mail op de hoogte brengen. Ook op onze website kunnen mensen het laatste nieuws volgen’.

Cultuurhuis De Klinker blijft wel films vertonen. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met een maximale capaciteit van 30 personen per zaal. Hierbij kan de 1,5 meter afstand meer dan goed worden gewaarborgd.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.