Onstwedder Gaarv’n bakt broden

Foto: Jan Glazenburg

ONSTWEDDE – Onstwedder Gaarv’n bakt in oktober broden met en zonder krenten in de houtgestookte veldoven. Iedereen kan deze tot en met 24 oktober bestellen via de website van Onstwedder Gaarv’n. Afhalen van de bestelde broden kan op donderdag 5 november coronaproof.

Na het afgelasten van het Oogstfeest vanwege corona hield Onstwedder Gaarv’n in augustus een verkoop van broden en spekdikken. Dit werd een doorslaand succes, alle broden waren vroegtijdig uitverkocht. Daarom gaat Onstwedder Gaarv’n hiermee nu op herhaling.

Iedereen kan witte en bruine bollen met en zonder krenten online bestellen. Afhalen van de bestellingen kan alleen op donderdag 5 november bij de Ambachtshoeve aan de Wessinghuizerweg 4c in Onstwedde, tegen contante betaling.

In verband met de geldende coronamaatregelen gebeurt het afhalen verspreid. Hiervoor hanteert Onstwedder Gaarv’n vier tijdgroepen, afhankelijk van de beginletter van de achternaam van de besteller: groep 1: A-F, 8.30-11.00 uur; groep 2: G-L, 11.00-13.30 uur;  groep 3: M-R, 13.30-16.00 uur; groep 4: S-Z, 16.00-18.30 uur.  Vanwege de coronamaatregelen is het niet mogelijk om van groep te veranderen.


Kijk voor meer informatie op de website van Onstwedder Gaarv’n, www.onstweddergaarvn.nl.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.