Automobilist belandt in de sloot langs de A28

A28 – Op de A28 richting Groningen is vanmiddag rond kwart over twee een lange file ontstaan door een eenzijdig ongeluk ter hoogte van de parkeerplaats Glimmermade, op de provincie grens met Drenthe en Groningen.

Bij het ongeval is een auto van de weg geraakt en in de sloot naast de snelweg beland. De bestuurder wordt gecontroleerd in een ter plekke gekomen ambulance en daarna met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Het is niet bekend waardoor de bestuurder de macht over het stuur verloor.

Door het ongeluk hebben de hulpdiensten één rijstrook richting Groningen afgesloten. Volgens de ANWB bedraagt de file zo’n twee kilometer.

Ingezonden door Van Oost Media

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.