Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Stavern

Vanmorgen is om half tien aan de Kirchstraße in Stavern een auto van het merk Ford uitgebrand. Er raakte niemand gewond. De oorzaak was vermoedelijk een technisch defect. De schade bedraagt meerdere duizenden euro’s.

Papenburg

Op 12 oktober is op een parkeerplaats aan de Dechant-Schütte-Straße in Papenburg een zwarte Daimler aangereden. Het ongeval gebeurde tussen 06.30 en 15.45 uur. Hierbij raakte de auto aan de bumper beschadigd. De veroorzaker is doorgereden. De schade wordt op 500 euro geschat.

Neubörger

Vrijdagmiddag is om 15.50 uur na een aanrijding de bestuurder van vermoedelijk een blauwe Mercedes Combi doorgereden. Hij reed op de Kirchstraße in Neubörger in de richting van Neudörpen en knalde tegen de buitenspiegel van een tegemoetkomende Audi A4. Deze raakte beschadigd. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.