Kunst & GO-tuur bij RTV Westerwolde

Foto: Anita Meis

STUDIO RTV WESTERWOLDE – Het twee uur durende radioprogramma ‘Kunst & GO-tuur’ is elke dinsdagavond te horen bij Radio Westerwolde. Het wordt gepresenteerd door Betsie Beishuizen.

In het twee uur durende radioprogramma ‘Kunst & GO-tuur’ is elke week aandacht voor kunst en cultuur in de gemeente Oldambt én de gemeente Westerwolde. Met o.a. reportages, studiogasten, vaste columnisten ( Ria Brouwer, Willem Hemmen en Jep Riedstra), verhalen over de natuur door Frits Alma, de culturele agenda, cultuurnieuws, ‘Uit in De Klinker’ met Marijke de Vries van het Cultuurhuis, exposities & tentoonstellingen in beide gemeentes. Omlijst met mooie muziek.

Deze week in het radioprogramma ‘Kunst & GO-tuur’;

In het 1e uur is jongeren- én opbouwwerker van Oldambt Kimberley Bond mijn studiogast.Ik wil o.a. weten hoe het de jongeren vergaat in de corona tijd.

Frits Almamet z’n nieuwe bijdrage; Noord Noord Oost.

Verder het item Cultuurnieuws.

In het 2e uur gaan we luisteren naar een jong muzikaal talent uit Winschoten, Elise Koning. Ze zingt, componeert en begeleid zichzelf op gitaar en toetsen.

We gaan bellen met Bert Steenhuizen van Molen De Dellen in Nieuw Scheemda. Er is een aantal weken terug een roede afgebroken en om dit te laten restaureren zijn ze een geldinzamelingsactie begonnen.

Marijke de Vries, van Cultuurhuis de Klinker, schuiftzoals gewoonlijk,aan voor een update.

De culturele agenda en Willem Hemmen met zijn column ‘Willem Weer’.

Techniek: Hemmo Poppen

Samenstelling & presentatie Betsie Beishuizen

De uitzending is te horen op:

dinsdagavond van 18.00 – 20.00 uur bij Radio Westerwolde

donderdagavond van 19.00 – 21.00 uur én in de herhaling op zondagmiddag van 12.00 – 14.00 uur bij Rtv-GO

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.