Buren leven mee met zangtalent Romain Doedens

Foto: Anita Meis

WINSCHOTEN – De buren van Romain Doedens leven mee met Romain Doedens. Om hem aan te moedigen hebben ze een spandoek voor hem gemaakt.

Een tijdje terug vatte achterbuurman Richard Musch het idee op om Romain Doedens (die vanavond te zien is in het programma Holland’s Got Talent) aan te moedigen middels een spandoek. Met een foto, gekregen van Romains moeder Belinda, ging hij aan de slag. Romain wist de hele tijd van niets.

Vanochtend om half acht (het was nog donker) hebben ze het doek met vereende krachten aan de OZMI pijp tegenover het huis van de familie Doedens opgehangen. Om Romain zo ver te krijgen dat hij uit bed kwam en uit het raam keek werd hem gevraagd wat hij met de auto had gedaan want daar zat een deuk in. Dat was de aansporing die nodig was om de zanger uit de veren te krijgen.

De schrik sloeg bij het zien van de ware reden heel snel om in vreugde.
Romain en zijn familie vinden het een super mooi en lief gebaar van buurman Richard. De hele wijk steunt Romain en zit uiteraard vanavond in spanning voor de buis!

Holland’s Got Talent is vanavond om acht uur te zien bij RTL 4.

Foto’s: Anita Meis

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.