Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Papenburg

Gisteravond vond vanaf acht uur op de parkeerplaats in het Dever Park een treffen met getunede auto’s plaats. Hieraan namen ongeveer 100 auto’s deel. Volgens de politie verliep het treffen overwegend rustig. Er werden enkele verkeersboetes uitgeschreven en gebiedsverboden wegens het niet naleven van de coronamaatregelen uitgedeeld. Het treffen was rond tien uur afgelopen.

Gistermiddag verzamelden zich rond 100 personen op het marktplein in Papenburg voor een demonstratie van Amnesty International. De demonstratie had als thema: “Liebe ist kein Verbrechen -für mehr LGBTI-Rechte -Europaweit!” De bijeenkomst verliep rustig.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.