Activiteitencommissie v.v. Westerwolde organiseert opnieuw een “huiskamerquiz”

Foto: Jan Glazenburg

VLAGTWEDDE – Evenals in het voorjaar van 2020 het geval was, organiseert de Activiteitencommissie van de v.v. Westerwolde de komende vijf weken een online “Huiskamerquiz”. Op de zaterdagen 14, 21 en 28 november, alsmede 5 en 12 december worden er twaalf vragen binnen een bepaald onderwerp op de Facebookpagina en de website van de vereniging gezet. Deelnemers hebben dan een week lang de tijd hun antwoorden in te sturen.

Iedereen kan in principe meedoen, wel of geen lid van de v.v. Westerwolde. De deelname is voor iedereen gratis. Het insturen kan per app naar de voetbalvereniging of Harm Jan Pleiter of per mail (hjpleiter@hetnet.nl). Hiervoor heeft men dan een week lang de tijd; op de vrijdag na het verschijnen van de quizvraag moeten de antwoorden voor 24.00 uur binnen zijn. Een eventuele finale wordt op zaterdag 19 december gespeeld.

Aan het eind van de quiz is er voor diegene die de meeste punten heeft behaald opnieuw een mooi levensmiddelenpakket beschikbaar. De commissie hoopt dat veel mensen proberen de antwoorden op de verschillende vragen te vinden en dat deze natuurlijk ingestuurd worden. Het moge duidelijk zijn dat er bij het vinden van de antwoorden hulpbronnen mogen worden gebruikt. De Activiteitencommissie wenst iedereen uiteraard veel succes met het vinden van de goede antwoorden. Komende zaterdag (14 november) komt de eerste ronde dus online.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.