Online rondjes voor VV Veelerveen

Nu de kantine dicht moet blijven, lopen veel sportverenigingen veel geld mis. Om te voorkomen dat clubs hierdoor in financiële problemen raken, is er een landelijke actie gestart met de titel ‘Rondje voor je Club!’. De voetbalvereniging Veelerveen werd al met een aantal online rondjes vereerd.

Geef je club een rondje!

Nu dit in de kantine niet kan, roepen we iedereen op om online een rondje te geven aan VV Veelerveen. Een rondje is een donatie ter waarde van een rondje in de kantine. Je krijgt hier niks voor terug, maar helpt de club hier enorm mee in deze lastige tijd!

Ja, ik geef een rondje!

Iedereen mag meedoen. Hoe meer rondjes, hoe beter voor de clubkas. Een rondje kost €20,-. Je kunt ook een kwart rondje, half rondje of meerdere rondjes tegelijk doneren.

Kijk voor meer informatie op www.rondjevoorjeclub.nl

Men kan er uiteraard ook voor kiezen om andere clubs te steunen.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.