Giezelbaargbloazers moeten Midwinterhoornwandeling afgelasten

Foto: Bé Eelsing

VEELE – Vandaag hebben de Giezelbaargbloazers een moeilijk besluit genomen. Ze moeten de Midwinterhoornwandeling op 2- 01- 2021 afgelasten.

Zoals het er zich nu laat uitzien zal tegen die tijd de situatie niet zodanig veranderd zijn dat het verantwoord is om op een avond zoveel mensen de duisternis in te sturen. De ervaring heeft geleerd dat de publieke belangstelling dusdanig groot is, dat anderhalve meter afstand absoluut niet haalbaar is. Vandaar dit besluit; met pijn in het hart genomen. We hopen dat we het virus met z’n allen de baas worden, en dat we jullie allemaal in 2022 weer mogen verwelkomen, aldus de Giezelbaargbloazers op Facebook.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.