Kabel – en leidingswerkzaamheden Weenderstraat (N976) te Jipsinghuizen

Foto: mazzelmoaze

JIPSINGHUIZEN – In de periode van 16 november tot en met 3 december 2020 vinden er kabel – en leidingswerkzaamheden plaats in Jipsinghuizen langs de provinciale Weenderstraat (N976) en in de omgeving van de kruising Wollinghuizerweg/Weenderstraat. De werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemer BAAS BV.

In verband met deze werkzaamheden is het pad in Jipsinghuizen ten Noorden van de kruising Wollinghuizerweg/Weenderstraat vanaf de Wollinghuizerweg tot aan de Heidenslegerweg geheel gestremd.
Eveneens is gestremd voor het verkeer de doorsteek achter woning Wollinghuizerweg 2. Wel blijft dit pad voor direct aanwonenden toegankelijk vanaf de Wollinghuizerweg.

De rijbanen van de Weenderstraat en Wollinghuizerweg blijven normaal toegankelijk.Overstekend (brom)fiets/ en voetgangersverkeer dient tijdens de werkzaamheden tijdelijk gebruik te maken van de kruising Wollinghuizerweg/Weenderstraat (rijbaan). De doorsteek ter plaatse van de brug over de Ruiten Aa blijft hiervoor normaal toegankelijk.
Om de werkzaamheden veilig te laten verlopen wordt langs de Weenderstraat in Jipsinghuizen en ter plaatse van het kruispunt Wollinghuizerweg/Weenderstraat een tijdelijke maximumsnelheid van 30 km/h ingesteld. (werk in uitvoering)

Door de aannemer worden tijdelijk verkeersregelaars ingezet. Voor meer informatie over de werkzaamheden zie ook: https://melvin.ndw.nu/public/situation;id=71987

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.