Gratis tennissen bij LTC Oude Pekela

Foto: Catharina Glazenburg

OUDE PEKELA – Nu de overheid onlangs heeft besloten dat bepaalde (team)sporten momenteel niet uitgeoefend mogen worden, biedt LTC Oude Pekela vanaf a.s. zaterdag (onder bepaalde voorwaarden) de mogelijkheid om gratis van de tennisbanen gebruik te maken. Op die manier kun je erachter komen hoe leuk tennissen is!

De voorwaarden zijn dat je binnen de gemeente Pekela aantoonbaar lid bent van een sportvereniging. Dus ben je lid van bijvoorbeeld vv Noordster, PJC, Damacota, Pekelder Boys, WSS, Volop ’69 en/of een andere sportvereniging binnen de gemeente Pekela, dan ben je dit gehele jaar iedere zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur meer dan welkom om te komen
tennissen.

Reserveren van banen is noodzakelijk. Dit kan bij de ledenadministratie, 06-16459413. Bij geen gehoor is contact op te nemen met de penningmeester, 06-25462027.

Tennisrackets en ballen zullen door LTC Oude Pekela ter beschikking worden gesteld.

Kom je er niet uit of heb je vragen, neem dan contact op met één van bovenstaande telefoonnummers.
Tot snel op de tennisbanen van LTC Oude Pekela!

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.