Wandelen werkt! in Sellingen

Foto: Jans Velthuis

SELLINGEN – Op woensdag 25 november organiseren de wandelcoaches Els Eckhardt, Ooldrik Modderman en Eltjo Glazenburg een wandeling rond Sellingen.

Herfstwandeling langs nieuw Meanderende Ruiten Aa naar Ter Walslage op wo 25/11/2020.

We starten vanaf de parkeerplaats Dennenweg 1a, 9551 VJ Sellingen.

Groep van 14 km start om 09.00 uur,
Groep van 11 km start om 09.30 uur en 
Groep van 9 km start om 09.45 uur. 
Alle drie groepen hebben elk maximaal 15 wandelaars in groepjes van 4!
Jullie mogen hooguit 15 minuten van te voren aanwezig zijn. Dan is er nog voldoende tijd om te genieten van een kop koffie.

We wandelen langs weerskanten van de nieuw gemeanderde Ruiten Aa met zijn nieuwe wandelpaden en bruggetjes naar het zuiden tot aan Ter Walslage. Af en toe staan we even stil en vertellen de wandelcoaches in ’t kort iets over hetgeen we zien en beleven. Aangezien de grond erg drassig kan zijn, worden waterdichte schoenen van harte aangeraden. Halverwege de wandeling is er gelegenheid een kom soep of een bakkie met een plakkie te nuttigen.

De nieuwe Coronaregels zijn: (ontvangen van de gemeente Westerwolde)
Buitensporten voor 18 jaar en ouder.

Zowel voor teamsporten als individuele sporten geldt buiten een maximale groepsgrootte van 4 personen (exclusief trainer/coach).
Er is geen maximum gesteld aan het aantal groepjes zolang maar voldoende afstand tussen de groepjes onderling wordt aangehouden. Wij hebben deze nieuwe regels al met veel succes toegepast. 

Opgave wandeling (+starttijd) is verplicht vanaf donderdag 19 november 2020 om 18.00 uur!  Mail: info@uwwandelcoach.nl of 06 15 02 79 99 of app.
Bij heel slecht weer wordt het Ommetje vroeg in de ochtend afgemeld via de mail.

Er geldt een maximum aan 45 wandelaars! Samen in dezelfde groep wandelen? Vermeld dit bij de opgave. Eltjo Glazenburg bepaalt in welke groep je wandelt! Vermeld het tijdstip.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.