IJsvereniging Vlagtwedde laat zich niet ontmoedigen door corona

Foto: Bé Eelsing

VLAGTWEDDE – Vandaag heeft het bestuur van IJsvereniging Vlagtwedde e.o de pomp geplaatst om het water op de ijsbaan te pompen.

De Koninklijke Nederlandse Schaatsbond (KNSB) heeft een lijst met maatregelen opgesteld om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Desondanks laat IJsvereniging Vlagtwedde e.o. zich niet ontmoedigen. Vandaag werd de pomp geplaatst om het terrein onder water te laten lopen.

Ook heeft het bestuur onlangs aan de straatkant de bosjes verwijderd. Vanmorgen werd een prikkeldraad afrastering geplaatst en werd aan de achterkant van de ijsbaan snoeiwerk verricht.

Vanwege corona werd de contributie dit jaar niet bij de leden opgehaald. Begin november konden leden tegen gereduceerd tarief hun lidmaatschapskaarten bij de ijsbaan komen ophalen. Velen maakten hiervan gebruik. De kaarten zijn nu nog verkrijgbaar bij: E. Meendering, Boermarke 1 in Vlagtwedde.

Foto’s: Bé Eelsing

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.