Online themabijeenkomst: in gesprek met transjongeren

Foto: André Dümmer

WESTERWOLDE, VEENKOLONIËN – Dinsdag 24 november organiseren de bibliotheken in de gemeenten Stadskanaal en Westerwolde samen met LHBTI Veenkoloniën-Westerwolde een online themabijeenkomst met transjongeren. De uitzending begint om 19.00 uur en is live te volgen bij Facebook.

Dinsdag 24 november gaan Miriam Kuppers en Thea de Boer van LHBTI Veenkoloniën-Westerwolde in gesprek met transjongeren. De jongeren vertellen deze avond over hun ervaringen, geven informatie en beantwoorden vragen van kijkers. De bijeenkomst is bedoeld voor (trans-)jongeren, ouders, professionals en andere geïnteresseerden.

Woon deze avond bij via de Facebookpagina van Bibliotheek Stadskanaal, Bibliotheken Westerwolde of LHBTI Veenkoloniën Westerwolde. De uitzending begint om 19.00 uur.

Regenboogconvenant
Op 11 oktober 2018 ondertekenden de Groninger gemeenten samen met de provincie Groningen het regenboogconvenant waarin zij afspraken zich in te zetten voor de veiligheid, weerbaarheid, sociale acceptatie en zichtbaarheid van LHBTI-inwoners in onze provincie, zodat iedereen zichzelf kan zijn. Jaarlijks wordt op Coming Outdag (11 oktober) de regenboogvlag gehesen in alle Groninger gemeenten.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.