Kunst & GO-tuur bij RTV Westerwolde

Foto: Anita Meis

STUDIO RTV WESTERWOLDE – Het twee uur durende radioprogramma ‘Kunst & GO-tuur’ is elke dinsdagavond te horen bij Radio Westerwolde. Het wordt gepresenteerd door Betsie Beishuizen.

In het twee uur durende radioprogramma ‘Kunst & GO-tuur’ is elke week aandacht voor kunst en cultuur in de gemeente Oldambt én de gemeente Westerwolde. Met o.a. reportages, studiogasten, vaste columnisten ( Ria Brouwer, Willem Hemmen en Jep Riedstra), verhalen over de natuur door Frits Alma, de culturele agenda, cultuurnieuws, ‘Uit in De Klinker’ met Marijke de Vries van het Cultuurhuis, exposities & tentoonstellingen in beide gemeentes. Omlijst met mooie muziek.

Deze week in het radioprogramma ‘Kunst & GO-tuur’:

In het 1e uur;

* Inge Dekker, directrice van het Cultuur Historisch Centrum Oldambt, is mijn studiogast. Met haar praat ik o.a. over de projecten die ze aan het voorbereiden zijn..

* Cultuurnieuws

* Frits Alma met zijn bijdrage; Noord Noord Oost.

* Exposities en tentoonstellingen.

In het 2e uur;

* Ik ga bellen met Albert Leutscher, hij verteld ons alles over het     jubileumboek van het Kapiteinshuis in Nieuwe Pekela.

* Marijke de Vries, van Cultuurhuis de Klinker, schuift aan voor         een update.

* Jep Riedstra met zijn column ‘Wat een kunst’.

* De culturele agenda.

Techniek; Marchinus Hidding Samenstelling & presentatie; Betsie Beishuizen

De uitzending is te beluisteren op dinsdagavond van 18.00 – 20.00 uur bij Radio Westerwolde donderdagavond van 19.00 – 21.00 uur én in de herhaling op zondagmiddag van 12.00 – 14.00 uur bij Rtv-GO

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.