Extra voorstelling Herman Sandman en Bert Hadders

Foto: Reyer Boxem

WINSCHOTEN – Bert Hadders en Herman Sandman hebben de handen ineengeslagen voor hun theatershow ‘Gezing & Geplaas’. De voorstelling die op zaterdag 6 februari in De Klinker staat was binnen no time uitverkocht en daarom komen de heren nog een keer naar Winschoten en wel op donderdagavond 4 februari.

In ‘Gezing & Geplaas’ gaan Bert en Herman terug naar hun roots. Wat hen bindt zijn de Veenkolonie, waar zij aan weerszijden van de grens opgroeienden. De een in Drenthe en de ander in Groningen, maar beide met een haat-liefde verhouding met het land van hun vaders, de Badlands van het Noorden. Een wereld van leegte, windmolens en filterkoffie, waar elke zandstorm het einde van de wereld aankondigt en het leven net de Duitse Lotto is: Ohne Gewähr.

Ze verwerkten hun ervaringen in de avondvullende show recht uit het hart van Drenthe en Groningen. De een zingt alles van zich af, de ander doet dat met verhalen. Een ode aan de schoonheid van het land en de bewoners, met al hun eigenaardigheden.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.