Muziek met maatregelen bij Dindua

Eigen foto, ingezonden door Jan Luring

VLAGTWEDDE – De Christelijke muziekvereniging Dindua schuift de viering van het 100 jarig jubileum door naar 2021.

In 2020 bestaat Christelijke muziekvereniging Dindua 100 jaar, tijd voor feest! Helaas is het alles behalve een feestelijk jaar geworden door de komst van het corona virus. Er waren al plannen gemaakt om iets bijzonders te organiseren voor én met leden, oud muzikanten, donateurs en het dorp Vlagtwedde. Dit alles schuift een jaar door in de hoop dat het jubileum alsnog gevierd kan worden.

Dankzij de jaarlijkse clubactie van de Rabobank hebben wij een geweldig bedrag ontvangen van ruim € 830,- Wij willen dan ook iedereen bedanken voor het stemmen op onze muziekvereniging. Daarnaast willen wij onze donateurs bedanken.

Door het corona virus is besloten niet bij de donateurs aan te bellen met de donateurskaart zoals we ieder jaar doen, maar deze kaart met een begeleidende brief in de brievenbus te bezorgen. De koekjesactie die wij al jaren houden op de zaterdag na Sinterklaas gaat dit jaar ook niet door. En uiteraard liggen de repetities nog steeds stil. We hopen binnenkort weer samen te mogen repeteren.

Wij hebben het afgelopen jaar niets van ons kunnen laten horen, dus bent u benieuwd naar ons repertoire en wilt u met ons mee musiceren? Dat kan altijd! Zodra het weer kan bent u welkom een repetitie van ons bij te wonen. De repetitie is iedere maandag van 19.15 uur tot 21.30 uur.

Wij bieden 10 gratis lessen op een instrument naar keuze wat binnen ons korps past. Wij hopen dat u ons gauw weer eens kunt horen spelen en wensen u fijne feestdagen en een beter 2021

Ingezonden door Jan Luring

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.