Ruimere openingstijden Homerr, Dhl en Ups buurtpunt Vlagtwedde

Homerr, Dhl en Ups buurtpunt Vlagtwedde

VLAGTWEDDE – Vanaf 28 november gaat Homerr, Dhl en Ups buurtpunt Vlagtwedde naar nieuwe en ruimere openingstijden.

Het Homerr, Dhl en Ups buurtpunt aan de Badweg 16 in Vlagtwedde bestaat al sinds oktober 2018, maar sinds de lockdown begin maart wordt er meer bekendheid aan gegeven. Het buurtpunt is er voor alle Homerr, DHL en UPS pakketten. U kunt ze er laten verzenden en ook laten bezorgen.

Vanaf 28 november gaat het buurtpunt naar nieuwe en ruimere openingstijden, namelijk de maandag tot woensdag en vrijdag van 15.00 uur tot 20.00 uur. En de donderdag van 15.00 uur tot 18.30 uur. Daarnaast zijn ze tot 1 januari elke zaterdag geopend van 14.00 uur tot 20.00 uur. 

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.