Dader(s) aangerichte vernielingen rondom het hoofdveld SC Stadskanaal ontmaskerd

Foto: Bé Eelsing

STADSKANAAL – Bij SC Stadskanaal is bekend wie de vernielingen rondom het hoofdveld heeft (hebben) gepleegd.

Tussen donderdag 26 en zaterdag 28 november zijn op het terrein van SC Stadskanaal vernielingen gepleegd. Met een Zweedse fakkel werd de middenstip verbrand en op de tribune werd onder anderen een aantal stoelen vernield. De politie werd op de hoogte gesteld en de vereniging plaatste een oproep op Facebook. Dit werd massaal gedeeld en het bericht werd door diverse media overgenomen.

Dit heeft ertoe geleid dat de naam (namen) van de dader(s) bekend is/zijn. SC Stadskanaal meldt op Facebook: “Mede door de enorme aandacht die we als club hebben mogen ontvangen na het plaatsen van het bericht op de sociale media en site, heeft dit bijgedragen aan het opsporen van de dader(s).

Omdat de dader(s) oprechte spijt heeft (hebben) betuigd en bereid is (zijn) mee te werken aan het vergoeden van de gemaakte kosten, om het kunstgrasgedeelte en de tribunestoelen te vervangen, heeft het bestuur (voorlopig) besloten geen verdere stappen te ondernemen.

Wij willen iedereen bedanken voor het meedenken, uitkijken en delen van het geplaatste bericht. Fantastisch te zien dat de kracht van sociale media maar weer eens in positieve zin wordt bewezen.

Uiteraard zal de beloning worden uitgekeerd, wanneer de ‘gouden tip’ heeft geleid tot de aanhouding”.

Dader(s) ontmaskerd!Goed nieuws! De dader(s) van de aangerichte vernielingen rondom het hoofdveld zijn bekend.Mede…

Posted by Sc Stadskanaal on Friday, December 11, 2020


Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.