Noordster en Jouke Faber verlengen samenwerking

Foto: vv Noordster (archieffoto)

OUDE PEKELA – Voetbalvereniging Noordster en trainer Jouke Faber gaan de samenwerking verlengen.

Ondanks deze bijzondere periode waarin het aantal trainingen en wedstrijden zeer beperkt is gebleven, zijn zowel het bestuur, de spelers en de begeleiding zeer tevreden over het functioneren van Jouke Faber. Jouke heeft aangegeven dat hij iedere keer met veel plezier naar ons sportpark komt en dat hij in onze jonge spelersgroep heel veel potentie en mooie uitdagingen ziet. Een verlenging van de huidige verbintenis was dan ook snel beklonken.

Ook al weet niemand hoe de komende maanden er op voetbalgebied uit zullen zien, alle partijen kijken vol enthousiasme naar de toekomst.

Ingezonden door v.v. Noordster

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.