Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland (update)

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Meppen

Rond middernacht is de brandweer van Meppen uitgerukt voor een brand in een woning aan de Hans-Hoppe-Straße in Meppen. Daar vloog door onbekende oorzaak een bed in brand. Door snel in te grijpen wist de brandweer overslag van het vuur naar de woning te voorkomen. Er ontstond voor 5.000 euro schade. Er wordt onderzoek naar de oorzaak van de brand gedaan.

Haren

Gistermiddag is om 17.10 uur bij een ongeval op de Tinner Weg in Haren een 70 jarige vrouw zwaargewond geraakt. Het slachtoffer, die een wandeling maakte, werd door een 20 jarige bestuurster van een Opel over het hoofd gezien toen zij linksaf de Hünensandstraße in reed.

Weener

Tussen 3 januari 18.00 uur en 4 januari 11.00 uur is bij een bouwplaats aan de Schlehenweg in Weener een bouwcontainer opengebroken. Nadat de daders het slot van de container hadden vernield werden er diverse bouwmaterialen gestolen. Ook werd in het in aanbouw zijnde gebouw reeds aangelegde bedrading doorgesneden en meegenomen. De politie heeft sporen veilig gesteld en getuigen gehoord.

Tussen 3 januari middernacht en 4 januari 12.00 uur is aan de Torumer Ring in Weener een stroomkast opengebroken. Hierbij raakten de deur en scharnieren beschadigd.

De politie zoekt getuigen.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.