Kalvijn & Ruben Annink met Kijk Naar Morgen is de Hollandse Nieuwe op Groningen 1

Foto: Tedo Swarts

STUDIO RTV WESTERWOLDE – Kalvijn & Ruben Annink met Kijk Naar Morgen is de Hollandse Nieuwe op Groningen 1.

Iedere vrijdagmiddag tussen 16:00 uur en 18:00 uur in het programma Weekend Express wordt de nieuwe Hollandse Nieuwe gekozen. Het deskundig team overlegt met elkaar wat de Hollandse Nieuwe gaat worden. Bert Looden maakt dat in het programma Weekend Express bekend.

Kalvijn en singer-songwriter Ruben Annink hebben de krachten gebundeld en in het staartje van 2020 een nummer uitgebracht. De single heet Kijk Naar Morgen. Het is een soort muzikale conference. De focus ligt op de positieve dingen die 2020 ons heeft gebracht. Laten we ook vooral terugkijken op onze hoogtepunten, geluksmomenten en successen. Check ook de videoclip bij dit nummer, want dan komt alles samen. Het is een one-taker (alles in één shot gefilmd) waarin de positiviteit van je beeldscherm spat.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.