Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Bunde

Gistermiddag kwam door onbekende oorzaak rond vier uur op de A280 tussen Bunde en Weener een 22 jarige Nederlander met zijn auto in de berm terecht. De auto sloeg meerdere keren over de kop. De man raakte lichtgewond. De weg is gedurende de bergingswerkzaamheden korte tijd geheel afgesloten geweest.

Haren

Gisteren is tussen 11.15 en 11.30 uur op de parkeerplaats van een supermarkt aan de Wesuweer Straße in Haren een Opel Insignia aangereden. Hierbij raakte een van de spatborden beschadigd. Er ontstond voor 1.000 euro schade. De politie is op zoek naar de veroorzaker.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.