Gemeente Oldambt zoekt eigenaars van vijf telefoons

Foto: Catharina Glazenburg

OLDAMBT – De gemeente Oldambt is op zoek naar de eigenaars van vijf telefoons.

Sinds een aantal jaar moet je in plaats van bij het politiebureau bij de gemeente zijn wanneer je iets bent verloren of iets hebt gevonden. Ook kun je een melding doen op de website Verloren of Gevonden.

Zo zijn de afgelopen twee jaar in de gemeente Oldambt vijf telefoons gevonden. De eigenaren hiervan hebben zich nog niet gemeld. Het gaat om twee Samsung Galaxy A5’s, een Apple iPhone 7, een Samsung J3 en een Samsung Galaxy S7.

Is een van deze telefoons van jou? Neem dan voor 6 februari 2021 contact op met de gemeente Oldambt. Om te checken of het écht jouw telefoon is horen de medewerkers graag wat de achtergrond of het wachtwoord van de telefoon is. Als de telefoon van jou is, neem dan je legitimatiebewijs mee als je de telefoon komt ophalen.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.