Juridisch spreekuur gaat verder met een telefonisch spreekuur

Foto: Biblionet

STADSKANAAL, VEENDAM – Heb je een juridische vraag, dreigt ontslag, heb je problemen als ZZP’er, is er een geschil met de buren of zijn er verborgen gebreken in je huis? Blijf er niet mee rondlopen, maar stel je vraag tijdens het juridisch spreekuur. In verband met de lockdown houdt Rechtshulp Advocaten tijdelijk een telefonisch spreekuur.

Normaal gesproken is Rechtshulp Advocaten wekelijks aanwezig in de Oost-Groningse bibliotheken. Tijdens het juridisch spreekuur kunnen mensen gratis terecht voor advies en vragen. Nu de bibliotheken zijn gesloten, vindt het spreekuur telefonisch plaats. Het advies tijdens het juridisch spreekuur is gratis.

Gemeente Stadskanaal

Mensen kunnen iedere maandag tussen 11.00 uur en 12.00 uur bellen met 0592 – 333640.

Gemeente Veendam
Mensen kunnen iedere dinsdag tussen 13.45 uur en 15.00 uur bellen met 0592 – 333640.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.