Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Weener

Tussen 9 januari 11.00 uur en 10 januari 12.30 uur is vanaf een bouwplaats aan de Weißdornweg in Weener een grote hoeveelheid kabels gestolen. De schade is fors. De politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan en roept getuigen van de diefstal op zich te melden.

Meppen

Tussen 21 december en 6 januari zijn op het voetbalveld van SV Teglingen in Meppen vernielingen gepleegd. Er werd met een auto over het veld geracet, waardoor de grasmat ernstig beschadigd raakte. De politie zoekt getuigen.

Papenburg

Tussen 30 december en 10 januari is bij een bouwcontainer aan de Rudolf-Bunte-Straße in Papenburg ingebroken. De container werd doorzocht, maar er werd niets gestolen. Getuigen worden verzocht de politie van Papenburg te bellen.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.