Commissaris van de Koning Jetta Klijnsma bezoekt corona-locaties Treant

Foto: Treant

EMMEN – Commissaris van de Koning Jetta Klijnsma kwam op maandag 11 januari op werkbezoek bij Treant Zorggroep. Klijnsma bezocht ziekenhuislocatie Scheper en locatie De Horst in Emmen. Op deze locaties concentreert Treant de coronazorg.

De commissaris van de Koning ging in een corona-proof setting in gesprek met verschillende collega’s die zich binnen Treant bezighouden met de zorg voor coronapatiënten. Ook maakte Klijnsma een praatje in de teampost van de coronaverpleegafdeling van locatie Scheper.

Lieverds

Jetta Klijnsma sprak haar waardering uit voor het werk dat verricht wordt. ‘Ik heb de mensen ontmoet die al die patiënten die corona hebben gekregen weer recht overeind proberen te helpen. Die patiënten hebben het heel erg zwaar en wat is het dan fijn dat je geholpen wordt door al die lieverds die snappen dat het moeilijk voor je is en die zo graag willen dat je weer beter wordt.’

‘Bedankt voor al jullie inspanningen’

‘Ik ben er blij mee en ik wil namens alle Drenten zeggen: Ontzettend bedankt voor al jullie inspanningen, al die maanden lang!’

‘Houd nog even vol’

De commissaris was tot slot hoopvol richting de toekomst. ‘Houd nog even vol. We hebben jullie nog steeds zo heel hard nodig. Als iedereen gevaccineerd is dan komt de lente en dan kunnen we allemaal weer onze vleugels uitspreiden. En dan zijn al die ex-coronapatiënten jullie zó dankbaar.’

Ingezonden

Foto’s: Treant Zorggroep

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.