Dorpsbelangen Vlagtwedde op zoek naar enthousiaste bestuursleden

Foto: Dorpsbelangen Vlagtwedde

VLAGTWEDDE – Dorpsbelangen Vlagtwedde is op zoek naar enthousiaste bestuursleden.

Het bestuur van de Vereniging van Dorpsbelangen Vlagtwedde is een constructief, gezellig en hecht team van momenteel vijf betrokken inwoners. Naast de activiteiten die ze organiseren, vertegenwoordigen ze de belangen van het dorp naar de gemeente Westerwolde toe. Ook onderhouden ze, om ervoor te zorgen dat Vlagtwedde een actief dorp is en blijft, contacten met de andere lokale verenigingen en stichtingen.

Ze zoeken naar personen die bereid zijn om zich in te zetten voor de belangen van het dorp, die zijn of haar talent wil inzetten en die een netwerk heeft of bereid is te investeren in een netwerk in Vlagtwedde. Communicatieve vaardigheden of organisatorische kwaliteiten en motiverend vermogen zijn belangrijke competenties.

Natuurlijk kun je altijd meer of minder tijd in vrijwilligerswerk stoppen, maar voor deze functie moet je rekening houden met een tijdsinvestering van gemiddeld 8 uur per maand. Dit betreft o.a. het voorbereiden van de maandelijkse vergadering, het bezoeken van bijeenkomsten, het onderhouden van contacten, reageren op stukken, afstemming met medebestuursleden en het mede organiseren van activiteiten.

Ben jij of ken jij iemand die aan dit profiel voldoet en die het wel ziet zitten of die het op zijn minst een overweging waard vindt? Neem dan contact op met voorzitter, Coba Lubben via voorzitter@dorpsbelangenvlagtwedde.nl of via tel 06 480 19 389.

Na aanmelding kan in een gesprek worden bekeken in hoeverre en op welke manier er qua taakverdeling inhoud kan worden gegeven aan de functie.

Bron: Dorpsbelangen Vlagtwedde

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.