Mariëlle Renckens en Fabian Snijders uit Vriescheloo te zien in programma Doe alsof je thuis bent

Foto: Jan Glazenburg

VRIESCHELOO – Vanavond zijn Mariëlle Renckens en Fabian Snijders uit Vriescheloo te zien in het programma: Doe alsof je thuis bent.

In Doe alsof je thuis bent wisselen huishoudens een aantal dagen met een ander gezin van woning en nemen elkaars regels, gewoontes en dagelijkse klusjes over. Het eerste deel is 6 januari uitgezonden.

Vanavond kunt u in deel twee zien hoe Mariëlle en Fabian van huis en bedrijf wisselen met een stel dat een Bed en Breakfast op een naturistenpark runt. In deze aflevering worden o.a. beelden vertoont van Bourtange. Het programma wordt vanavond door de KRO/NCRV uitgezonden op NPO 3 om 21.15 uur.

Mariëlle en Fabian van Stichting Natuurlijk kind & paard zijn de eigenaars van Paddock Paradise aan de Boelo Tijdensweg in Vriescheloo. Daar bieden zij ruimte voor pensionpaarden en verzorgen ze de workshop: veilig omgaan met paarden. De workshop is voor kinderen vanaf 6 jaar.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.