Mededeling over de RadioBingo

De Radiobingo is zolang de avondklok van kracht is vanaf 18:00 uur! De kaartjes zijn te koop bij de bekende verkooppunten.

Medewerkers westerwoldeactueel.nl nemen afscheid van Cocky en Rien de Heer

Foto: Jan Glazenburg

VLAGTWEDDE – Vanmorgen hebben medewerkers van de website westerwoldeactueel.nl afscheid genomen van Cocky en Rien de Heer.

Met ingang van 1 december stopten Cocky en Rien de Heer als vrijwilligers bij RTV Westerwolde. Zij hebben hun huis verkocht en vertrekken dit voorjaar naar Leiden. Na tien jaar in Vlagtwedde te hebben gewoond deed zich onverwacht de gelegenheid voor in Leiden een nieuwgebouwd appartement te kopen. Zij gaan terug naar hun roots; naar de plek waar hun kinderen, familie en vrienden wonen.

Cocky was sinds 2008 betrokken bij RTV Westerwolde. Zij hielp mee bij de bingo, fungeerde tijdens bijeenkomsten als gastvrouw en hield op de website de activiteitenagenda bij. Rien is twee jaar voorzitter van RTV Westerwolde geweest. De samenwerking tussen het echtpaar en de website hebben de medewerkers als zeer prettig ervaren. Om hen te bedanken werden ze vandaag in het zonnetje gezet. Namens de website kregen ze een groepsfoto en een boeket bloemen overhandigd.

Foto’s: Jan Glazenburg

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.