Mededeling over de RadioBingo

De Radiobingo is zolang de avondklok van kracht is vanaf 18:00 uur! De kaartjes zijn te koop bij de bekende verkooppunten.

PvdA bestaat 75 jaar en trakteert in Oldambt en Pekela medewerkers van Beter Thuis Wonen

Foto: PvdA Oldambt

PEKELA, OLDAMBT – De Partij van de Arbeid bestaat 75 jaar en wie jarig is, trakteert! Alle zorgmedewerkers van Beter Thuis Wonen in Oldambt en Pekela krijgen van de jarige partij echte kanjers.

“Onze helden in de zorg werken elke dag keihard voor het wel en wee van hun cliënten. Juist daarom tonen we nu onze waardering door hen op onze verjaardag te trakteren”, aldus Gert Engelkens.

Julian Bushoff, nummer 13 op de kandidatenlijst van de PvdA, vult aan: “Echte waardering betekent ook: structurele beloning voor het werk dat deze zorgmedewerkers doen. Een beter salaris, geen onzekerheid over je baan. Met ons plan voor een eerlijker Nederland, voor goede en toegankelijke zorg wil ik in de Tweede Kamer deze zorgmedewerkers de waardering geven die ze toekomt.”

Vrijdag worden de koeken overhandigd aan de medewerkers van Beter Thuis Wonen op het parkeerterrein van het stadspark aan de Bovenburen in Winschoten. Naast Bushoff sluiten ook Mireille Steen, coördinator Beter Thuis Wonen, raadslid Fred Greven en Wilma Hassinck-Bunt, bestuurslid / Campagne Coördinator van de lokale afdeling, aan. Wethouder Gert Engelkens kan helaas niet aanwezig zijn.

De medewerkers van Pekela krijgen hun koeken overhandigd op het terrein voor het gemeentehuis in Oude Pekela. Waar naast Bushoff ook raadslid Jeroen Roorda, Reiny Kuiper, Mireille Steen coördinator BeterThuis Wonen en aanstaande wethouder Bé Schollema aanwezig zullen zijn. Schollema kijkt er naar uit om binnenkort in Pekela aan de slag te gaan.

Op deze manier is, ondanks de coronamaatregelen, het toch mogelijk de traktaties uit te delen.

75 jaar geleden werd op 9 februari de Partij van de Arbeid opgericht, als opvolger van de SDAP. In de acht decennia die volgden hebben de sociaaldemocraten ook hun stempel gedrukt op Oldambt.

Bé Schollema, aanstaande wethouder: “We zijn net begonnen. Ons plan voor een eerlijker Nederland is onverminderd actueel. Ik ben heel trots op de actie van onze partijgenoten in Oldambt en Pekela. De PvdA Oldambt en Pekela staan klaar. Op naar 17 maart dan, kunnen we echt een keuze maken voor een eerlijker Nederland. Laat je stem horen tijdens de landelijke verkiezingen.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.