Mededeling over de RadioBingo

De Radiobingo is zolang de avondklok van kracht is vanaf 18:00 uur! De kaartjes zijn te koop bij de bekende verkooppunten.

Kanjerkoeken van de PvdA voor zorgmedewerkers Beter Thuis Wonen

Foto: Hemmo Kuiper

WINSCHOTEN, OUDE PEKELA – Vandaag deelde de Partij van de Arbeid kanjerkoeken uit aan zorgmedewerkers van Beter Thuis Wonen in Oldambt en Pekela.

De Partij van de Arbeid bestaat 75 jaar en wie jarig is, trakteert! Alle zorgmedewerkers van Beter Thuis Wonen in Oldambt en Pekela kregen vandaag een pak kanjerkoeken. De koeken werden uitgereikt op de parkeerplaats bij het Stadspark in Winschoten en bij het gemeentehuis van Oude Pekela.

“Onze helden in de zorg werken elke dag keihard voor het wel en wee van hun cliënten. Juist daarom tonen we nu onze waardering door hen op onze verjaardag te trakteren”, aldus Gert Engelkens.

Julian Bushoff, nummer 13 op de kandidatenlijst van de PvdA, vult aan: “Echte waardering betekent ook: structurele beloning voor het werk dat deze zorgmedewerkers doen. Een beter salaris, geen onzekerheid over je baan. Met ons plan voor een eerlijker Nederland, voor goede en toegankelijke zorg wil ik in de Tweede Kamer deze zorgmedewerkers de waardering geven die ze toekomt.”

Vanmiddag werden de koeken overhandigd aan de medewerkers van Beter Thuis Wonen. Naast Bushoff sloten ook Mireille Steen, coördinator Beter Thuis Wonen, raadslid Fred Greven en Wilma Hassinck-Bunt, bestuurslid / Campagne Coördinator van de lokale afdeling, aan. In Oude Pekela waren naast Bushoff raadslid Jeroen Roorda, Reiny Kuiper, Mireille Steen coördinator BeterThuis Wonen en aanstaande wethouder Bé Schollema bij de uitreiking aanwezig.

Foto’s: Hemmo Kuiper (Winschoten) en ingezonden door W.Hassinck-Bunt (Pekela) 

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.