Mededeling over de RadioBingo

De Radiobingo is zolang de avondklok van kracht is vanaf 18:00 uur! De kaartjes zijn te koop bij de bekende verkooppunten.

Knoalster opticiën “door” naar de The Knockouts

Foto: Catharina Glazenburg

NIEUW BUINEN, STADSKANAAL – Gisteravond zagen we dat Jasper Wever “door” gaat naar The Knockouts bij de talentenjacht The Voice of Holland.

Op 20 november was de 28 jarige Jasper Wever te zien in The Blind Auditions van The Voice of Holland. In het dagelijks leven is Jasper opticien bij Specsavers in Stadskanaal, zingen is zijn hobby. Ondanks dat hij geen zangles heeft gehad en geen podiumervaring heeft, overtrof hij zijn eigen en ieders verwachting en draaiden na zijn vertolking van When We Were Young van Adele alle vier de juryleden hun stoelen. Jasper kon kiezen uit Ali B, Waylon, Anouk en Jan Smit als coach. Hij koos voor de laatste.

Gisteravond zagen we Jasper terug bij The Battles. Samen met René Jonker uit Den Bosch vertolkte hij het nummer Zoutelande van Blöf en Geike Arnaert. Na lovende woorden van de juryleden koos Jan Smit voor Jasper. Hij gaat door naar de The Knockouts. Daar moet hij zich opnieuw bewijzen. De coaches mogen maar twee kandidaten meenemen naar de finale. The Knockouts beginnen aanstaande vrijdag. Wanneer Jasper aan de beurt is, is niet bekend.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.