Mededeling over de RadioBingo

De Radiobingo is zolang de avondklok van kracht is vanaf 18:00 uur! De kaartjes zijn te koop bij de bekende verkooppunten.

Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Niederlangen

In de nacht van donderdag op vrijdag zijn op het industriegebied in Niederlangen diverse inbraken gepleegd. Bij een opslagloods van een bedrijf aan de Renkenbergerweg werden diverse gereedschappen, vijf sets banden en meerdere liters diesel gestolen. Bij een andere onderneming aan dezelfde weg werd een slot vernield om op het terrein te komen. Voor zover bekend werd daar niets gestolen. Aan de Feldkoppel stalen de daders uit een container meerdere autobanden, compleet met velgen. De hoogte van de schade staat nog niet vast. De politie onderzoekt of de diefstallen met elkaar verband houden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.