Mededeling over de RadioBingo

De Radiobingo is zolang de avondklok van kracht is vanaf 18:00 uur! De kaartjes zijn te koop bij de bekende verkooppunten.

Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Weener

Tussen woensdagmiddag en zaterdagmiddag is een poging tot inbraak gedaan bij een opslagloods aan de Hauptstraße in Weener. De daders probeerden een raam in te drukken. Hierdoor ontstond schade. De politie heeft sporen veilig gesteld. Het onderzoek is nog in volle gang. Getuigen worden verzocht zich bij de politie te melden.

Papenburg

In de nacht van vrijdag op zaterdag is ingebroken bij een blokhut aan de Russellstraße in Papenburg. Er werden diverse soorten gereedschap gestolen. De schade bedraagt meerdere honderden euro’s.

Georgsdorf

In de nacht van vrijdag op zaterdag is bij een ongeluk op de Adorfer Straße in Georgsdorf een 32 jarige man zwaargewond geraakt. Het slachtoffer raakte om 02.20 uur met zijn Mazda van de weg en botste tegen een boom. Hij raakte bekneld en moest door de brandweer uit zijn auto bevrijd worden. Vervolgens werd hij met levensgevaarlijke verwondingen naar een ziekenhuis gebracht. Hij verkeerde volgens de politie vermoedelijk onder invloed van alcohol. Er is een bloedproef genomen.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.